C u r s u s & T r a i n i n g

“GEKANTELD PERSPECTIEF”

Gaat over psychische en psychiatrische beperkingen in relatie tot arbeidstoeleiding en sociale activering. Is al op tientallen plaatsen door heel Nederland gegeven. Vaak aan mensen van WZI, maar ook bij Sociale Werkvoorzieningen, Indicatiecommissies, re-integratiebedrijven enzovoort.
De inhoud is in 1, 2 of 3 dagen te geven. Zo maakte de ééndaagse cursus jarenlang deel uit van de interne opleiding casemanager van de gemeente Tilburg.
Doorgaans wordt gekozen voor de tweedaagse variant. Duidelijk zal zijn dat op basis van vooroverleg een maatwerkcursus wordt gemaakt. Zonodig met inzet van gastdocenten.
Mijn uitgebreide ervaring in zowel psychiatrie als in re-integratie garanderen een realistisch verhaal met zeer bruikbare inzichten, tips en instrumenten.
Er is een uitgebreide folder beschikbaar.

“IN DE HAND EN UIT DE HAND”

Gaat over professionele communicatie, vooral met emotionele en/of dreigende gesprekspartners. Eendaagse cursus, speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers die advieswerk verrichten. Er is een folder beschikbaar.

“COMMUNICATIETRAINING”

Met het accent op assertiviteit. Wordt in company gegeven. Voordeel daarvan is dat de accenten gelegd kunnen worden die in die organisatie belangrijk zijn. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring met dit soort trainingen, waardoor ik zelf de trainingsacteur kan zijn. Dat is niet alleen kostenverlagend, maar ook efficiencyverhogend omdat ik goed weet waar de schoen wringt!


registermediator